Tuesday, November 2, 2010

xde motif..

ok la ni hari yg ke3 aku kat KL..penat sgt rase badan..mls gler nk kuar bilik hotel..dok sorg2 kat hotel lg best..heheheh..x sabar rasenyer n blk JB.biar la x dpt jumpe papa pon, tp dh rase dekat sgt ngan papa..

alhamdulillah..handle booth kali ni, ade improvement..epi sbb semua product yg dipertandingkan dpt tempat..gold, silver and bronze.x sia2 la..
walaupon booth x cntik ke ape ke..ade gak rezeki kat situ..

skrg ni ngah minom nesc smbil tgok tv entah la cite ape..main tgok je smbil browsing around..blk JB ni mest byk keje menanti..kena buat list untuk semua..rase cm xleh nk handle, tp xpe..kene buat gak..
i'allah..

(",)

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)